Succesverhalen

Van receptioniste naar panelenbouwer

In 10 weken tijd lukte het Monique een omscholing bij Anton Tijdink techniekopleidingen succesvol af te ronden. Het vervolgtraject bestaat uit een 400 urige stage bij de van Egmond groep in Doetinchem. Waar ze mogelijk na haar stage een betaalde baan krijgt.

Monique Sanders, heeft jarenlang gewerkt als receptioniste bij het UWV o.a. in Doetinchem, daar had ze van het opleidingstraject van JAWS in samenwerking met de Anton Tijdink techniekopleiding gehoord. Via het UWV hoorde zij de mogelijkheden om scholingsvouchers voor omscholing in te zetten via Gelders vakmanschap. Monique geeft aan; " Ik wilde heel graag een carriere verandering doormaken, en wel in de techniek, na wat oriƫnteren is de keus gevallen op de panelenbouw. Bij de Anton Tijdink tehcniekopleiding heb ik mij in 10 weken tijd de basis van panelenbouwen eigen gemaakt. En, ik ben met een ruime 8 geslaagd voor de theorie en praktijk. Met ingang van 14 januari ga ik bij van Egmond in Doetinchem 400 uur stage lopen. Er is al aangegeven dat als ik daar goed functioneren, ik door zal stromen op de panelenbouw afdeling en daar betaald werk krijg".

Nieuws en succesverhalen Blijf op de hoogte

Omroep Gelderland schenkt aandacht aan het project Techniek zoekt vrouw
Succesverhalen

Omroep Gelderland schenkt aandacht aan het project Techniek zoekt vrouw

Op woensdag, 10 april heeft omroep Gelderland in haar journaal het verhaal van Joyce van Hoften, ingestroomd als servicemonteur, bij Coerman in Terborg vertelt.

Van glazenwasser naar Machinist Torenkraan
Succesverhalen

Van glazenwasser naar Machinist Torenkraan

Mark Buis was glazenwasser voordat hij in de WW terecht kwam. Tijdens de werkmarkt in Harderwijk werd hij door 'Leren en Werken' getipt op scholing voor het krapteberoep Machinist Torenkraan.

Gelders Vakmanschap in de nieuwsbrief Techniekpact
Nieuws

Gelders Vakmanschap in de nieuwsbrief Techniekpact

In de nieuwsbrief van Techniekpact van maart staat een artikel over de samenwerking tussen UWV en JAWS bij de omscholing van werkzoekenden uit andere sectoren naar de techniek.

Tap eens uit een ander vaatje

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

* = verplicht
Een ogenblik geduld…
Leve(n)lang Gelders Vakmanschap

Gezamenlijk actieplan van de technische branches in Gelderland