Succesverhalen

Van receptioniste naar panelenbouwer

In 10 weken tijd lukte het Monique een omscholing bij Anton Tijdink techniekopleidingen succesvol af te ronden. Het vervolgtraject bestaat uit een 400 urige stage bij de van Egmond groep in Doetinchem. Waar ze mogelijk na haar stage een betaalde baan krijgt.

Monique Sanders, heeft jarenlang gewerkt als receptioniste bij het UWV o.a. in Doetinchem, daar had ze van het opleidingstraject van JAWS in samenwerking met de Anton Tijdink techniekopleiding gehoord. Via het UWV hoorde zij de mogelijkheden om scholingsvouchers voor omscholing in te zetten via Gelders vakmanschap. Monique geeft aan; " Ik wilde heel graag een carriere verandering doormaken, en wel in de techniek, na wat oriënteren is de keus gevallen op de panelenbouw. Bij de Anton Tijdink tehcniekopleiding heb ik mij in 10 weken tijd de basis van panelenbouwen eigen gemaakt. En, ik ben met een ruime 8 geslaagd voor de theorie en praktijk. Met ingang van 14 januari ga ik bij van Egmond in Doetinchem 400 uur stage lopen. Er is al aangegeven dat als ik daar goed functioneren, ik door zal stromen op de panelenbouw afdeling en daar betaald werk krijg".

Nieuws en succesverhalen Blijf op de hoogte

Coronamaatregelen, wij wijzen jou de weg!
Nieuws

Coronamaatregelen, wij wijzen jou de weg!

We begrijpen dat jij als werkgever tijdens deze coronacrisis in de overleefstand staat. Daarom willen we je graag helpen.

Gelders Vakmanschap 2.0 gestart
Nieuws

Gelders Vakmanschap 2.0 gestart

In Gelderland sloegen vakorganisaties, technische branches, O&O-fondsen, Onderwijs en de Provincie Gelderland de handen ineen en lanceerden het actieplan ‘Leve(n)lang Gelders Vakmanschap'.

Gelders Vakmanschap 1.0 succesvol afgerond
Nieuws

Gelders Vakmanschap 1.0 succesvol afgerond

Gelders Vakmanschap 1.0 is afgerond. Binnenkort volgt informatie over Gelders Vakmanschap 2.0!

Tap eens uit een ander vaatje

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

* = verplicht
Een ogenblik geduld…
Leve(n)lang Gelders Vakmanschap

Gezamenlijk actieplan van de technische branches in Gelderland