Succesverhalen

Van receptioniste naar panelenbouwer

In 10 weken tijd lukte het Monique een omscholing bij Anton Tijdink techniekopleidingen succesvol af te ronden. Het vervolgtraject bestaat uit een 400 urige stage bij de van Egmond groep in Doetinchem. Waar ze mogelijk na haar stage een betaalde baan krijgt.

Monique Sanders, heeft jarenlang gewerkt als receptioniste bij het UWV o.a. in Doetinchem, daar had ze van het opleidingstraject van JAWS in samenwerking met de Anton Tijdink techniekopleiding gehoord. Via het UWV hoorde zij de mogelijkheden om scholingsvouchers voor omscholing in te zetten via Gelders vakmanschap. Monique geeft aan; " Ik wilde heel graag een carriere verandering doormaken, en wel in de techniek, na wat oriƫnteren is de keus gevallen op de panelenbouw. Bij de Anton Tijdink tehcniekopleiding heb ik mij in 10 weken tijd de basis van panelenbouwen eigen gemaakt. En, ik ben met een ruime 8 geslaagd voor de theorie en praktijk. Met ingang van 14 januari ga ik bij van Egmond in Doetinchem 400 uur stage lopen. Er is al aangegeven dat als ik daar goed functioneren, ik door zal stromen op de panelenbouw afdeling en daar betaald werk krijg".

Nieuws en succesverhalen Blijf op de hoogte

Kalender Leve(n)lang Gelders Vakmanschap
Nieuws

Kalender Leve(n)lang Gelders Vakmanschap

De activiteiten waaraan vanuit Leve(n)lang Gelders Vakmanschap worden deelgenomen, worden bijgehouden in de jaarkalender.

Samenwerken in Noord Veluwe om instroom in de techniek te realiseren
Nieuws

Samenwerken in Noord Veluwe om instroom in de techniek te realiseren

In Noord Veluwe hebben samenwerkingspartners hun krachten gebundeld en een Vakmanschaptraject Techniek ontwikkelt voor circa 20 instromers in de technische branches.

Henny switcht van de hout- naar de metaalbranche
Succesverhalen

Henny switcht van de hout- naar de metaalbranche

Henny heeft jaren gewerkt als conventioneel frezer in de houtbranche en heeft na omscholingstraject in de metaal via Anton Tijdink opleidingen een jaarcontract bij Aalders (de Heurne)

Tap eens uit een ander vaatje

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

* = verplicht
Een ogenblik geduld…
Leve(n)lang Gelders Vakmanschap

Gezamenlijk actieplan van de technische branches in Gelderland