Succesverhalen

Servicepunt Techniek Achterhoek-Liemers verbindt

In de Achterhoek-Liemers wordt met ondersteuning van Gelders Vakmanschap een doorstart gemaakt met het Servicepunt Techniek. Haske van Aken (projectleider Gelders Vakmanschap) treft als kwartiermaker tot 1 september 2021 voorbereidingen, zodat na de zomervakantie het Servicepunt Techniek Achterhoek-Liemers met een aftrapbijeenkomst op 28 september voortvarend aan de slag kan. In OOST-GELDERLAND BUSINESS staan in de mei versie en in de juli versie artikelen over het voorbereidingsproces.

In het artikel van mei staat onder andere dat binnen het Servicepunt Techniek een groot aantal partners samenwerken. Dit zijn onder meer vakbonden, werkgevers- en brancheorganisaties, de technische opleidingsfondsen, 8RHK Ambassadeurs, het Loopbaanplein, het beroepsonderwijs, de bedrijfstakopleidingen, S-BB en het UWV. “De kracht is de samenwerking en verbinding, iedere partner vanuit zijn eigen achterban en expertise; zo moet er een laagdrempelig en toegankelijk servicepunt ontstaan waarin praktische ondersteuning gegeven kan worden vanuit een gezamenlijk doel”, aldus Diny Schoorlemmer (FNV). De bedoeling is om vanuit deze brede samenwerking, onder leiding van een slagvaardige stuurgroep en coördinator, met concrete acties uitgevoerd door een werkgroep aan de slag te gaan. In de stuurgroep zal in ieder geval een afvaardiging van de werkgevers- en werknemersorganisaties, opleiders, UWV, de 8RHK Ambassadeurs en de Liemerse Ambassade plaatsnemen.

Downloads

  1. artikel servicepunt Techniek Achterhoek-Liemers Oost Gelderland Business.pdf (1,46MB)

Nieuws en succesverhalen Blijf op de hoogte

‘Dankbaar voor de praktische en emotionele begeleiding’
Succesverhalen

‘Dankbaar voor de praktische en emotionele begeleiding’

Na het faillissement van kippenslachterij GPS kwam Hendrie Hoekerd (44) zonder werk te zetten. Diplomaloos... Maar uitzichtloos werd het dankzij Gelders Vakmanschap allerminst!

De carrière switch van Carlijn van der Zanden
Succesverhalen

De carrière switch van Carlijn van der Zanden

Ontwikkelen met vergoeding van Gelders Vakmanschap naar nieuwe MBO 4 opleiding “Smart Building” aan het ROC Tiel

Arnel Karupovic werkzaam bij Wila
Succesverhalen

Arnel Karupovic werkzaam bij Wila

Door vergoedingen van Gelders Vakmanschap en zijn werkgever WILA heeft Arnel gewerkt aan zijn ontwikkeling. Benieuwd wat deze ontwikkelingen Arnel heeft opgeleverd?

Tap eens uit een ander vaatje

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

* = verplicht
Een ogenblik geduld…
Leve(n)lang Gelders Vakmanschap

Gezamenlijk actieplan van de technische branches in Gelderland