Succesverhalen

Omroep Gelderland schenkt aandacht aan het project Techniek zoekt vrouw

Joyce van Hoften heeft deelgenomen aan het project Techniek zoekt vrouw. Dit is een project van InstallatieWerk en Metechnica in samenwerking met OTIB en Gelders Vakmanschap. Joyce heeft jarenlang gewerkt als taxichauffeur, hoorde van de mogelijkheid om in te stromen in de techniek, pakte deze uitdaging op en maakte voor haar scholing gebruik van een scholingsvoucher van Gelders Vakmanschap.

Omroep Gelderland heeft op woensdag 10 april een item gedraaid over Joyce's verhaal en ervaringen gedraaid bij haar werkgever installatiebedrijf Coerman Innovatie in Terborg over het ingezette scholingsvoucher door Joyce van Hoften. In het GLD-Nieuws van 10 april van omroep Gelderland vertelt Joyce hoe het is om als servicemonteur te werken, Margreet van de Worp (arbeidsmarktcoach) geeft informatie over het vrouwen instroom project. En de heer Coerman doet een oproep om vrouwen in de techniek een kans te geven.

Je kan dit item terugkijken op de website van omroep Gelderland

Nieuws en succesverhalen Blijf op de hoogte

Coronamaatregelen, wij wijzen jou de weg!
Nieuws

Coronamaatregelen, wij wijzen jou de weg!

We begrijpen dat jij als werkgever tijdens deze coronacrisis in de overleefstand staat. Daarom willen we je graag helpen.

Gelders Vakmanschap 2.0 gestart
Nieuws

Gelders Vakmanschap 2.0 gestart

In Gelderland sloegen vakorganisaties, technische branches, O&O-fondsen, Onderwijs en de Provincie Gelderland de handen ineen en lanceerden het actieplan ‘Leve(n)lang Gelders Vakmanschap'.

Gelders Vakmanschap 1.0 succesvol afgerond
Nieuws

Gelders Vakmanschap 1.0 succesvol afgerond

Gelders Vakmanschap 1.0 is afgerond. Binnenkort volgt informatie over Gelders Vakmanschap 2.0!

Tap eens uit een ander vaatje

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

* = verplicht
Een ogenblik geduld…
Leve(n)lang Gelders Vakmanschap

Gezamenlijk actieplan van de technische branches in Gelderland