Succesverhalen

Doekle Terpstra, voorzitter UNETO-VNI

Als voorzitter van UNETO-VNI, de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel, weet Doekle Terpstra als geen ander hoe schreeuwend het tekort is aan technische vakmensen op alle niveaus. De banen liggen voor het oprapen. Alleen in Gelderland staan er al bijna 11.000 technische vacatures open.

“Daarom vind ik dit initiatief fantastisch” zegt Doekle Terpstra. ”Het laat zien hoe de technische branches op regionaal niveau met elkaar samenwerken om de instroom in de techniek te versterken. De provincie Gelderland verdiend hiervoor waardering. Michiel Scheffer in het bijzonder. Als gedeputeerde is hij verantwoordelijk voor economie, onderwijs & arbeidsmarkt en internationale betrekkingen. Hij heeft alle participerende partijen verbonden en de mogelijkheid gegeven om zelf met initiatieven te komen. Dat heeft zoveel commitment opgeleverd, dat het project Leve(n)lang Gelders Vakmanschap ongetwijfeld een succes gaat worden.”

Nieuws en succesverhalen Blijf op de hoogte

Kalender Leve(n)lang Gelders Vakmanschap
Nieuws

Kalender Leve(n)lang Gelders Vakmanschap

De activiteiten waaraan vanuit Leve(n)lang Gelders Vakmanschap worden deelgenomen, worden bijgehouden in de jaarkalender.

Van receptioniste naar panelenbouwer
Succesverhalen

Van receptioniste naar panelenbouwer

Monique Sanders maakt carriereswitch van receptioniste naar panelenbouwer

Samenwerken in Noord Veluwe om instroom in de techniek te realiseren
Nieuws

Samenwerken in Noord Veluwe om instroom in de techniek te realiseren

In Noord Veluwe hebben samenwerkingspartners hun krachten gebundeld en een Vakmanschaptraject Techniek ontwikkelt voor circa 20 instromers in de technische branches.

Tap eens uit een ander vaatje

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

* = verplicht
Een ogenblik geduld…
Leve(n)lang Gelders Vakmanschap

Gezamenlijk actieplan van de technische branches in Gelderland