Welkom werkzoekende De technische branche is op zoek naar jou!

Ben je momenteel werkzoekend? Of heb je een baan buiten de technische sector? Onderzoek dan eens of werken in de techniek jou de uitdaging biedt die je zoekt. We gaan hierover graag met je in gesprek en bieden je zelfs een zelftest aan om achter jouw technische ambities te komen. Omdat we Gelderse (MKB-)bedrijven met scholen, landelijke brancheorganisaties, vakbonden en techniekfondsen verbinden, is de kans groot dat jouw omscholingstraject resulteert in een baan. Pak die kans! Zeker nu veel technische bedrijven springen om geschoold personeel, dat klaar is voor de snelle veranderingen die op de technische branche afkomen. Zoals automatisering, robotisering, digitalisering.

Interessante websites voor jou:

Hulp nodig? Schakel een arbeidsmarktcoach in!

Kom je er zelf niet helemaal uit om de juiste keuze te maken voor je zij-instroomtraject? Dan staat er een arbeidsmarktcoach klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste opleiding. Hij of zij stelt je graag op de hoogte van alle beschikbare scholingsregelingen en subsidies en regelt beide ook nog voor je als je dat wilt. Welk maatwerktraject jij ook kiest; de arbeidsmarktcoach zorgt voor ondersteuning en begeleiding van inschrijving tot certificering/diplomering. Voor elke Gelderse gemeente is een eigen arbeidsmarktcoach voor je beschikbaar.

Succesverhalen

Succesverhalen Voorbeelden van sterke staaltjes techniek

Ontdek met welke sterke staaltjes techniek we al bijdroegen aan het beter laten functioneren van de Gelderse arbeidsmarkt.

Lees de succesverhalen
Leer sterke staaltjes techniek

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

* = verplicht
Een ogenblik geduld…
Leve(n)lang Gelders Vakmanschap

Gezamenlijk actieplan van de technische branches in Gelderland