Vrijdag 2 aug 2019 Subsidieregeling bevorderen leercultuur Provincie Gelderland

Met deze subsidie kunnen MKB-ers met 50-250 medewerkers met een ondernemingsraad (OR), onderwijsinstellingen en gemeenten ondersteuning krijgen bij het creëren van leercultuur binnen hun organisatie.

Op de website van de provincie Gelderland staat aangegeven dat subsidie aangevraagd kan worden voor activiteiten die bijdragen aan sociale innovatie. "Dan gaat het om technologische innovatie, waarbij sociale innovatie nodig is om dit te laten werken. Nieuwe technieken vragen nieuwe vaardigheden. Voorbeelden van sociale innovatie zijn het werken in zelfsturende teams, werken met flexibele werktijden en het ontwikkelen van een leercultuur. We willen de dialoog versterken tussen werkgever en werknemer. Een ander voorbeeld is het trainen van de ‘21st century skills’ van medewerkers."

Voor de totstandkoming van een goede aanvraag is het mogelijk over het plan in gesprek te gaan met de provincie. Hiervoor zijn een aantal data gereserveerd waarop je je kan aanmelden via de website van de provincie Gelderland.

Wil je Gelders Vakmanschap als partner betrekken bij een aanvraag? Neem dan contact op voor de mogelijkheden met info@geldersvakmanschap.nl

Nieuws en succesverhalen Blijf op de hoogte

Coronamaatregelen, wij wijzen jou de weg!
Nieuws

Coronamaatregelen, wij wijzen jou de weg!

We begrijpen dat jij als werkgever tijdens deze coronacrisis in de overleefstand staat. Daarom willen we je graag helpen.

Gelders Vakmanschap 2.0 gestart
Nieuws

Gelders Vakmanschap 2.0 gestart

In Gelderland sloegen vakorganisaties, technische branches, O&O-fondsen, Onderwijs en de Provincie Gelderland de handen ineen en lanceerden het actieplan ‘Leve(n)lang Gelders Vakmanschap'.

Gelders Vakmanschap 1.0 succesvol afgerond
Nieuws

Gelders Vakmanschap 1.0 succesvol afgerond

Gelders Vakmanschap 1.0 is afgerond. Binnenkort volgt informatie over Gelders Vakmanschap 2.0!

Maak werk van technisch vakmanschap

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

* = verplicht
Een ogenblik geduld…
Leve(n)lang Gelders Vakmanschap

Gezamenlijk actieplan van de technische branches in Gelderland