Vrijdag 2 aug 2019 Subsidieregeling bevorderen leercultuur Provincie Gelderland

Met deze subsidie kunnen MKB-ers met 50-250 medewerkers met een ondernemingsraad (OR), onderwijsinstellingen en gemeenten ondersteuning krijgen bij het creëren van leercultuur binnen hun organisatie.

Op de website van de provincie Gelderland staat aangegeven dat subsidie aangevraagd kan worden voor activiteiten die bijdragen aan sociale innovatie. "Dan gaat het om technologische innovatie, waarbij sociale innovatie nodig is om dit te laten werken. Nieuwe technieken vragen nieuwe vaardigheden. Voorbeelden van sociale innovatie zijn het werken in zelfsturende teams, werken met flexibele werktijden en het ontwikkelen van een leercultuur. We willen de dialoog versterken tussen werkgever en werknemer. Een ander voorbeeld is het trainen van de ‘21st century skills’ van medewerkers."

Voor de totstandkoming van een goede aanvraag is het mogelijk over het plan in gesprek te gaan met de provincie. Hiervoor zijn een aantal data gereserveerd waarop je je kan aanmelden via de website van de provincie Gelderland.

Wil je Gelders Vakmanschap als partner betrekken bij een aanvraag? Neem dan contact op voor de mogelijkheden met info@geldersvakmanschap.nl

Nieuws en succesverhalen Blijf op de hoogte

Gelders Vakmanschap 1.0 succesvol afgerond
Nieuws

Gelders Vakmanschap 1.0 succesvol afgerond

Gelders Vakmanschap 1.0 is afgerond. Binnenkort volgt informatie over Gelders Vakmanschap 2.0!

Steeds meer kleine MKB bedrijven!
Nieuws

Steeds meer kleine MKB bedrijven!

De afgelopen jaren zijn er steeds meer 'kleine' mkb-bedrijven gestart.

Zij-instromers aan de slag in de installatietechniek
Nieuws

Zij-instromers aan de slag in de installatietechniek

OTIB vertelt in haar nieuwsbrief hoe adviseurs arbeidsmarkt zij-instromers ondersteunen bij het vinden van een baan in de installatietechniek.

Maak werk van technisch vakmanschap

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

* = verplicht
Een ogenblik geduld…
Leve(n)lang Gelders Vakmanschap

Gezamenlijk actieplan van de technische branches in Gelderland