Vrijdag 7 apr 2023 Ondersteuning voor versterken leercultuur werkgevers Gelderland

Wil je als werkgever in Gelderland ook iets doen aan het versterken van de leercultuur in jouw bedrijf? Maar weet je niet goed waar je de tijd en de kennis vandaan moet halen om dit concreet vorm te geven? Laat je dan ondersteunen door een ervaren arbeidsmarktcoach die een deel van de uitvoering vorm kan geven. En pak ook de kans om van andere werkgevers te leren hoe zij dit doen.

In de periode mei 2023 tot en met juni 2024 kunnen 48 mkb-bedrijven met 20-100 werknemers deelnemen aan het programma Leercultuur MKB Gelderland. Dit in navolging van de MKB!DEE pilot Samen leren en ontwikkelen in de Achterhoek bij 6 technische bedrijven. Met een eigen bijdrage van €2000 krijgt het bedrijf ruim 100 uur ondersteuning van een arbeidsmarktcoach van VNO NCW-Midden of Gelders Vakmanschap en neemt deel aan een 5-tal leerbijeenkomst met andere bedrijven. De resterende kosten worden betaald door de provincie Gelderland. Tijdens dit traject krijgen bedrijven inzicht in hoe leercultuur in het bedrijf vorm wordt gegeven en worden de eerste stappen gezet met hulp van de arbeidsmarktcoach. Het beoogd resultaat is dat minimaal de helft van de medewerkers een ontwikkelplan heeft, een deel daarvan is er al mee aan de slag en het bedrijf krijgt een aantal concrete tools om leercultuur verder vorm te geven.

In de flyer lees je alle informatie over het traject en deelnamecriteria. Ook vinden werkgevers die mee willen doen op de website www.leercultuurMKB.nl meer informatie en het aanmeldformulier.

Downloads

  1. Leercultuur MKB Gelderland folder 06042023.pdf (236,73kB)

Nieuws en succesverhalen Blijf op de hoogte

Open Inloop NewTechPark, Bouw & Techniek
Nieuws

Open Inloop NewTechPark, Bouw & Techniek

Woensdag 24 april, open inloop: Ontdek nieuwe mogelijkheden in de bouw en techniek! Kom langs op Newtechpark in Apeldoorn. Laat je informeren over carrièrekansen en opleidingen!

'Ook voor vrouwen is er een baan in de techniek die past!'
Nieuws

'Ook voor vrouwen is er een baan in de techniek die past!'

Veel jonge meiden kiezen niet voor de techniek omdat hun vriendinnen dit ook niet doen, terwijl ze veel beter passen in de techniek! Op de VHTO Girlsday '24 enthousiasmeren we uw meiden!

ONLINE informatiebijeenkomst hybride techniekopleider 1 juni 2023
Nieuws

ONLINE informatiebijeenkomst hybride techniekopleider 1 juni 2023

Online bijeenkomst informatie hybride techniekopleider 1 juni 2023 van 11.00-12.00 uur

Maak werk van technisch vakmanschap

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

* = verplicht
Een ogenblik geduld…
Leve(n)lang Gelders Vakmanschap

Gezamenlijk actieplan van de technische branches in Gelderland