Woensdag 30 sep 2020 Gelders Vakmanschap op Koffietour

​Op 11 september was in Geldermalsen de start van de koffietour om meer aandacht voor leven lang ontwikkelen en een duurzame leercultuur in kleinschalig MKB te vragen.

's Ochtends startte dit bij en met de stuurgroep vergadering van Platform Techniek Rivierenland www.ptriv.nl bij Opleiding Centrum Rivierenland (OCR). Verbindingscoaches Suzanne Reep, Linda van den Belt en Marijke Schellinger praten met leerling werknemers van Bouwmensen Rivierengebied en hun instructeurs. De koffie werd gezet door een professionele barista van "Campenaer koffie" met zijn prachtige barista bulli. Met een heerlijke cappuccino in de hand werd van gedachten gewisseld over hun opleiding en hoe ze denken later hun kennis en vaardigheden actueel te houden.

’s Middags stopte de koffietour in Culemborg bij MCN om uitgebreid met directeur Jeannette Verbaast te spreken. Ze is al lang en intensief bezig met het ontwikkelen van haar werknemers. Met o.a. Gelders Vakmanschap 1.0 vouchers organiseerde ze al een interne training koeltechniek voor eigen werknemers, leveranciers, afnemers en ook nog een ZZP’er die door MCN ingehuurd wordt.

Komend najaar trekt de Gelders Vakmanschap koffietour naar andere regio’s. Door de corona maatregelen hebben we dit evenement in afgeslankte vorm laten plaatsvinden en de overige data tot nader orde uitgesteld.

Nieuws en succesverhalen Blijf op de hoogte

‘Soms heb je gewoon even een zetje nodig.’
Succesverhalen

‘Soms heb je gewoon even een zetje nodig.’

een mooi succesverhaal hoe een werknemer een geweldige ontwikkeling doormaakt met behulp van OOMT en zijn werkgever en daarmee zijn leven veranderde.

Koningin Maxima rondetafelgesprek met Gelders Vakmanschap
Succesverhalen

Koningin Maxima rondetafelgesprek met Gelders Vakmanschap

Een leven lang ontwikkelen: Koningin Maxima participeert actief in rondetafelgesprek

Persbericht:Gelders Vakmanschap vergoedt 1000 ontwikkelingsdagen
Nieuws

Persbericht:Gelders Vakmanschap vergoedt 1000 ontwikkelingsdagen

Vanwege de impact van Corona past Gelders Vakmanschap haar actieplan 2.0 aan. Vandaar dat er 1000 vergoedingen beschikbaar komen in Gelderland om werknemers in de techniek op te leiden.

Maak werk van technisch vakmanschap

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

* = verplicht
Een ogenblik geduld…
Leve(n)lang Gelders Vakmanschap

Gezamenlijk actieplan van de technische branches in Gelderland

Tip een ander over deze website