Vrijdag 20 mrt 2020 Coronamaatregelen, wij wijzen jou de weg!

​Een snel veranderende marktvraag, technologische ontwikkeling en een tijd van digitalisering en automatisering. Leve(n)lang Gelders Vakmanschap wil jou als werkgever op een praktische manier voorbereiden op het bedrijfsleven van de toekomst. We begrijpen dat jij als werkgever tijdens deze coronacrisis in de overleefstand staat. Daarom willen we je graag helpen. Dat doen we door samen met jou en jouw medewerkers te anticiperen op deze veranderde situatie en jullie wendbaarder te maken.

De impact van de coronamaatregelen

Geannuleerde orders, te weinig werk voor jouw medewerkers en lege agenda’s. De impact van de coronamaatregelen om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan, is groot voor het Nederlandse bedrijfsleven. Dat roept ongetwijfeld ook vragen op bij jou als werkgever. Wij willen je dan ook helpen om er het beste van te maken. Met wat jij kan én moet doen om jouw bedrijf nu op de juiste manier te leiden, maar ook om je voor te bereiden op wat komen gaat. Ben jij op zoek naar antwoorden en kun je daar ondersteuning bij gebruiken? Neem dan contact op met een van onze verbindingscoaches.

Leid nu personeel op voor de toekomst

Benut kansen, zodat je voorbereid bent op de volgende stap. Heb je op het moment bijvoorbeeld meer medewerkers dan dat je werk hebt? Of is er voor jouw medewerkers arbeidstijdverkorting - dit is de huidige Noodmaatregel Overbrugging ten behoeve van behoud van Werkgelegenheid (NOW) - aangevraagd? Dan heb je nu de ruimte en tijd om jouw medewerkers op te leiden. Nu de scholen gesloten zijn, heeft zowel het mbo als het hbo grote stappen gemaakt in het digitaliseren van hun lesprogramma’s. En ook de online leeromgeving voor technische bedrijven, Ozone biedt mogelijkheden. Kortom, de onlinemogelijkheden ontwikkelen zich in razendsnel tempo. Dat biedt voor jou als werkgever mooie kansen om jouw personeel, en daarmee jouw bedrijf, voor te bereiden op de toekomst.

Onze verbindingscoaches ondersteunen je!

Wat staat je als werkgever allemaal te wachten? Welke regels en mogelijkheden zijn er allemaal? Dat kunnen vragen zijn die bij jou als ondernemer leven. De overheid heeft een aantal maatregelen genomen om werkgevers en ondernemers te ondersteunen. We begrijpen dat er veel informatie op je afkomt. En daarom willen wij je helpen. Dat doen onze verbindingscoaches door jou in verbinding te brengen met de juiste partijen. Via onze website kun je contact met hen opnemen. Zij helpen je in contact te komen met de juiste instanties voor vragen over de Noodmaatregel Overbrugging ten behoeve van behoud van Werkgelegenheid (NOW) en financiële ondersteuning. Daarnaast wijzen we je op het KVK Coronaloket, waar veel ondernemersvragen beantwoord worden.

Nieuws en succesverhalen Blijf op de hoogte

ONLINE informatiebijeenkomst hybride techniekopleider 1 juni 2023
Nieuws

ONLINE informatiebijeenkomst hybride techniekopleider 1 juni 2023

Online bijeenkomst informatie hybride techniekopleider 1 juni 2023 van 11.00-12.00 uur

Gelders Vakmanschap ondertekent steunverklaring Human Capital Akkoord 2023-2026
Nieuws

Gelders Vakmanschap ondertekent steunverklaring Human Capital Akkoord 2023-2026

Ondertekening Human Capital Akkoord Groene Metropool Regio

Ondersteuning voor versterken leercultuur werkgevers Gelderland
Nieuws

Ondersteuning voor versterken leercultuur werkgevers Gelderland

Ondersteuning voor versterken leercultuur werkgevers Gelderland

Maak werk van technisch vakmanschap

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

* = verplicht
Een ogenblik geduld…
Leve(n)lang Gelders Vakmanschap

Gezamenlijk actieplan van de technische branches in Gelderland